Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Medicijnen en Sponsoring Junior High School

Tot eind 2006 hebben we de medicijnen gehaald bij Mandalika Homestay, waar tevens een kleine drogisterij aanwezig is.

Om de kosten te drukken en meer medicijnen te krijgen voor hetzelfde geld hebben we in oktober 2006 besloten dat de jongens (Adi, Eful, Boung en Cuk) de medicijnen zelf inkopen bij de groothandel in Chakranegara. We hebben dit aan Martin van Mandalika Homestay uitgelegd en hem bedankt voor de medewerking die we tot nu toe mochten ontvangen. Martin blijft ons project een warm hart toedragen.

Nu we zo ver zijn in ons project dat alle kinderen van de kampung naar de lagere school kunnen, gaan we onze aandacht richten op de kinderen voor de Junior High School. Hier hangt jammer genoeg een ander kostenplaatje aan. De school kost slechts 30 euro per jaar, maar aangezien de school ver van de kampung verwijderd ligt, zijn de kinderen veel kwijt aan reiskosten. Vaak een reden voor de ouders om af te haken. Ze kunnen de reiskosten van 90 euro per jaar gewoon niet opbrengen. Dus mochten er mensen zijn die ons verder willen helpen: Een kind naar de Junior High School kost: 120 euro per jaar. De opleiding duurt 3 jaar.

Jullie bijdrage maakt voor hen een wereld van verschil!

 

Receive Newsletter

To receive our newsletter automatic, please send an e-mail with only your name and e-mail address to marijkejoep@yahoo.com