Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kort voor ons vertrek naar Lombok een update met geweldige berichten

Theo Kleeven schenkt zijn jubileumopbrengst aan Proyek Kampung Loco
Zoals eerder vermeld in de vorige nieuwsbrief heeft Theo Kleeven zijn jubileumopbrengst in zijn geheel ter beschikking gesteld aan ons project. Het gaat hier om het gigantische bedrag van 2.500 Euro!

Overhandiging van de cheque door Theo Kleeven en Sjan vd Broek

Woningbouwvereniging Arcen-Velden schenkt 250 Euro aan Proyek Kampung Loco
Woningbouwvereniging Arcen-Velden heeft besloten dit jaar geen kerstkaarten te sturen en de besparing hiervan te schenken aan ons project
Overhandiging van cheque Woningbouwverening Arcen-Velden door Sjan vd Broek

Extra donaties van in totaal 65 Euro
- Een gulle gever heeft 50 Euro voor ons project overgemaakt.
- Onze overbuurvrouw kwam vlak voor ons vertrek naar Lombok nog 15 euro brengen t.b.v. medicijnen

Aantal sponsors blijft groeien
Er hebben zich in totaal weer 3 sponsors aangemeld die voor 2 kinderen de basisschool en voor 1 kind de junior high-school gaan sponsoren.

Orbis Systems sponsort 1000 Euro + laptop
De familie Geurts die in december/januari al een paar dagen in Lombok waren en in de zomervakantie nog wat langer terug zijn gegaan naar de kampung, hebben nu met eigen ogen gezien waar het project is en waar we mee bezig zijn. Dankzij hun sponsoring van vorig jaar heeft het dorp inmiddels een watertank, straatverlichting en een geluidsinstallatie. Maar dat vonden ze nog niet genoeg. Ook dit jaar hebben ze weer een bijdrage geschonken van maar liefst 1000 Euro!
En daarbij mochten we ook nog een laptop voor de kampung bij hen ophalen. We gaan proberen om de junior highschool kinderen te leren mailen. Als dat lukt kunnen ze zelf contact opnemen met hun sponsors.
Tom en Anique Geurts overhandigen de laptop.

Penjak Silat Gala Seni Budaya
Op zondag 7 oktober wordt in de Oranjerie te Roermond het Penjak Silat Gala Seni Budaya gehouden. Aangezien Joep en Marijke dan onderweg zijn naar Lombok, zullen Ronald en Ilse het project hier vertegenwoordigen. Een gedeelte van de opbrengsten van dit festival zal naar ons project gaan.

De maand oktober is nog maar net begonnen en we hebben al meer dan 2800 Euro voor ons project mogen ontvangen.
We worden er stil van!!

Alle sponsors groot of klein nemen we mee in ons hart als we morgen, zaterdag 6 oktober vertrekken naar Lombok !!!!!!!!!!!!!!

We willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in het project en we zullen er alles aan doen om dit vertrouwen waar te maken!


Namens Proyek Kampung Loco,
Eful, Adi, Cuk, Sahur, Joep en Marijke (hou je mail in de gaten!!)
Ook tijdens ons verblijf in Indonesiƫ blijven we bereikbaar via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Receive Newsletter

To receive our newsletter automatic, please send an e-mail with only your name and e-mail address to marijkejoep@yahoo.com